Potřebuji pomoc

Potřebujete pomoci? Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Uděláme vše proto, abychom vám dokázali pomoci. Jak podporujeme děti, dospělé a jejich nejbližší? Více informací se dozvíte zde.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním svých osobních údajů, které jste nám poskytli, abychom mohli pomáhat. Správcem Vašich osobních údajů je Berlička z.s., se sídlem Riegrova 394/17, 779 00 Olomouc.

Souhlas můžete kdykoliv odvolat prostřednictvím e-mailové zprávy na adrese gdpr@spolekberlicka.cz.

Aby mohla Berlička z.s. realizovat své poslání, potřebujeme získat, uložit a zpracovat nezbytné osobní údaje o adresátech pomoci, nebo osobách, které chtějí pomoc poskytovat.

Ochrana osobních údajů je pro nás jednou z hlavních priorit, proto Vás ujišťujeme, že Vaše údaje jsou u Berličky z.s. v bezpečí. Informace o procesu poskytování pomoci a jejich adresátech nikomu zásadně nesdělujeme a s veřejností případně sdílíme výhradně v anonymizované či pseudonymizované podobě. Tím chráníme vaše soukromí a zároveň nám to umožňuje říci o svém poslání okolnímu světu. Odesláním kontaktního formuláře potvrzujete, že jste s tím srozuměni.
Děkujeme.